Поке с креветками. Здоровый и сытный перекус ??

Поки що з креветками.Здоровий і ситний перекус

Поки з креветками. Здоровий і ситний перекус Ситна чаша з рисом, прикрашена авокадо та креветками - ідеальна страва для обіду, вечері чи швидкого перекусу? Інгредієнти: Креветки — 300г Авокадо— 300г Рис - 100г Вода гаряча - 250мл Соєвий соус - 40мл Оцет рисовий - 1 ст. ложка Цукор - 1/4 Чайних ложки Сіль - 3 Дрібочки Салат листовий - 1/2 Пучка Помідор черрі - 1-2 Штук Рис промийте у воді, висипте в каструлю або казан, всипте туди 1 щіпку солі. Залийте гарячою водою та відваріть приблизно 15 хвилин. Потім втрутите рисовий оцет і цукор, накрийте кришкою і залиште для пропарювання на 5-7 хвилин. Викладіть відварений рис у глибоку тарілку. Розморозьте авокадо і збризніть його рисовим оцтом або лимонним соком. Викладіть авокадо на рис. Креветки йдуть варено-мороженими, тому вам потрібно їх розморозити або прогріти в теплій воді. Очистіть морепродукти від панцирів та викладіть на рис. Промийте листя салату та помідори, прикрасьте ними страву, полийте соєвим соусом та оливковою олією. Додайте пару скибочок лимона і подайте до столу, поки рис і креветки теплі. Приємного апетиту!☺️