Ніжний малиновий торт з морозивом
Дістаньте готовий торт із морозилки за 15 хвилин до подачі. Так морозиво встигне трохи розтанути, а ягоди краще розкриють свій смак та аромат. Інгредієнти: Пісочне печиво 400г Вершкова олія «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 170г «Малина – апельсин», перетерті з цукром ТМ «Рудь» 300г Морозиво «Ескімос» ТМ «Рудь» 750г Заморожені ягоди для прикраси Ванілін 2г Інструкція приготування: 1. Печиво подрібнюємо, змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом і викладаємо у форму з високими бортами, що знімаються. 2. У глибоку ємність викладаємо морозиво та залишаємо на 10–15 хвилин при кімнатній температурі. 3. «Маліну – апельсин», перетерті з цукром, додаємо до морозива і змішуємо за допомогою блендера. Масу, що вийшла, ставимо на півгодини в холодильник для застигання. 4. Викладаємо суміш на корж із печива, розрівнюємо поверхню. Ставимо в морозилку для остаточного замерзання. 5. Виймаємо торт із форми і прикрашаємо цілими замороженими ягодами. Відрізаємо шматочок і насолоджуємось!